Pomoć od 5.000 dinara do sada primilo 28.000 zaposlenih

Bez autora
Jul 15 2010

Uprava za trezor Ministarstva finansija je do ovog trenutka prebacila sredstva na račune skoro 1.000 organa čiji će zaposleni dobiti jednokratnu pomoć od 5.000 dinara i do sada je tu pomoć dobilo oko 28.000 zaposlenih u državnom sektoru.Na sajtu Uprave za trezor je ranije objavljeno da će se uplata vršiti preko tekućih računa zaposlenih koji ispunjavaju uslove za dobijanje pomoći. Jednokratna pomoć isplaćivaće se zaposlenima u institucijama i službama koje se finansiraju iz državnog budžeta ili iz budžeta jedinica lokalne samouprave i teritorijalne autonomije.

Pomoć od 5.000 dinara do sada primilo 28.000 zaposlenihUprava za trezor Ministarstva finansija je do ovog trenutka prebacila sredstva na račune skoro 1.000 organa čiji će zaposleni dobiti jednokratnu pomoć od 5.000 dinara i do sada je tu pomoć dobilo oko 28.000 zaposlenih u državnom sektoru, saopšteno je danas iz Ministarstva finansija.

Na sajtu Uprave za trezor je ranije objavljeno da će se uplata vršiti preko tekućih računa zaposlenih koji ispunjavaju uslove za dobijanje pomoći.

Jednokratna pomoć isplaćivaće se zaposlenima u institucijama i službama koje se finansiraju iz državnog budžeta ili iz budžeta jedinica lokalne samouprave i teritorijalne autonomije.

Sve institucije i službe čiji radnici ispunjavaju uslove za dobijanje jednokratne pomoći treba da spiskove zaposlenih, sa stanjem na dan 30. juna 2010. godine, dostave nadležnoj organizacionoj jedinici Uprave za trezor.

Isplata se vrši odmah po dostavljanju spiskova zaposlenih, što znači da od brzine dostavljanja spiskova zavisi i brzina isplate jednokratne pomoći, napominje se u saopštenju Ministarstva.

Jednokratnu pomoć dobiće svi zaposleni čija osnovna neto plata nije veća od 50.000 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik